Tens problemes de tipus?
MODA O REALITAT?
S'han produït canvis nutricionals en un temps rècord, per això l'organisme no ha estat capaç d'adaptar-se genèticament
Vivim un escandalós increment de processos de malaltia crònica-degenerativa… Alteracions metabòliques, cardiovasculars, tumorals, autoimmunes, obesitat, al·lèrgies de tot tipus i TRASTORNS EMOCIONALS/psicològics
POSSIBLES CAUSES I DETALLS….
"Tot i existir un major control sanitari dels aliments, cada cop més anem apreciant un increment de reacció als mateixos"
Què és una al·lèrgia i una intolerància alimentària?
Al·lèrgia alimentària
Conjunt de reaccions adverses a causa de la ingesta, el contacte o la inhalació d'un component/ingredient o fins i tot un traça d'un aliment, i tot això fruit d'una resposta immunitària comprovada, com si fos un patogen. En casos molt greus, pot causar la mort.
Intolerància alimentària
Reacció inflamatòria del propi metabolisme enzimàtic que cursa amb inflamació, sense participació severa del sistema immunològic i fruit de la ingestió d'un aliment o component del mateix, substàncies farmacològiques vas actives, entre d'altres.
Tipus d'additius alimentaris
Què és i perquè serveix un test de reacció al·lèrgica o intoleràncies alimentàries?
És una prova basada en la Bionergètica i/o conceptes de la Física Quàntica, aquesta permet localitzar o diagnosticar aquells aliments o additius que ens provoquen alteracions digestives de tipus reacció al·lèrgica o intolerant als mateixos.
El resultat és un informe de 250 aliments, additius i conservants, on s'especifiquen les tolerància o les intoleràncies.