Prova d'alimentació

Test de Reacció a Aliments

"Petits detalls = Grans beneficis per a la salut"

Tens problemes de tipus?

    Inflor de ventreDigestions pesadesEstrenyiment i DiarreesObesitatCel·lulitis i VariusRetenció de líquidsArtrosi i Artritis
    Acne i PsoriasiAl·lèrgiesHiperactivitat i VertígensMigranyesDepressió i AnsietatCansanci i FatiguesFibromiàlgia


MODA O REALITAT?

"Les malalties més freqüents dels nostres temps estan estretament relacionades amb el tipus d´alimentació que habitualment es manté, provocant alteracions digestives"

S'han produït canvis nutricionals en un temps rècord, per això l'organisme no ha estat capaç d'adaptar-se genèticament


Vivim un escandalós increment de processos de malaltia crònica-degenerativa… Alteracions metabòliques, cardiovasculars, tumorals, autoimmunes, obesitat, al·lèrgies de tot tipus i TRASTORNS EMOCIONALS/psicològics

POSSIBLES CAUSES I DETALLS….

    En les darreres dècades l'alimentació ha estat modificada més quantitativament que qualitativament, incrementant alhora el consum calòric (hiperalimentació) i el sedentarisme.


    Detalls com els excessos, el més gran concerneix els sucres, a causa dels molts berenars i brioixeria, aliments aperitius…, gràcies a la cultura del “consum fàcil, ràpid, saborós i agradable…”


    El consum de proteïnes i greixos d'origen animal s'ha vist augmentat els darrers anys (carns, greixos, productes lactis….), i l'aportació d'aliments rics fibres (d'entre elles verdures i fruites) ha baixat alarmantment.

"Tot i existir un major control sanitari dels aliments, cada cop més anem apreciant un increment de reacció als mateixos"


Què és una al·lèrgia i una intolerància alimentària?

Al·lèrgia alimentària

Conjunt de reaccions adverses a causa de la ingesta, el contacte o la inhalació d'un component/ingredient o fins i tot un traça d'un aliment, i tot això fruit d'una resposta immunitària comprovada, com si fos un patogen. En casos molt greus, pot causar la mort.

Intolerància alimentària

Reacció inflamatòria del propi metabolisme enzimàtic que cursa amb inflamació, sense participació severa del sistema immunològic i fruit de la ingestió d'un aliment o component del mateix, substàncies farmacològiques vas actives, entre d'altres.


Tipus d'additius alimentaris

Què és i perquè serveix un test de reacció al·lèrgica o intoleràncies alimentàries?

És una prova basada en la Bionergètica i/o conceptes de la Física Quàntica, aquesta permet localitzar o diagnosticar aquells aliments o additius que ens provoquen alteracions digestives de tipus reacció al·lèrgica o intolerant als mateixos.


El resultat és un informe de 250 aliments, additius i conservants, on s'especifiquen les tolerància o les intoleràncies.

T'agradaria veure una conferència sobre el tema?

Share by: